marți, 25 octombrie 2011

Speranta nu moare!

Astazi este ziua Sfantului Dimitrie, un mare facator de minuni, pe care il rog sa imi intinda o mana de ajutor si sa faca o minune cu Lucian. Acest inger, care astazi cand a venit la vecernie, era mai vesel si mai plin de viata ca niciodata. Se mai poate bucura inca de o zi cu vreme buna de plimbare. Apropos, citeam pe blogul unei vedete de la noi din Romania despre faptul ca un blog trebuie sa prezinte mai multe date personale si mai multe amanunte despre viata persoanei pentru care se cere ajutor.
       Poate ca da exista un gram de adevar in aceste cuvinte, dar in Romania noastra, utilizarea documentelor oficiale prin intermediul internetului in mod public pot avea mai mult efecte negative decat pozitive. Cand vrei sa ajuti un om bolnav care are nevoie de ceva, nu trebuie sa o faci in mod public ci doar sa soliciti dovada celor spuse in mod privat, asta cand inima iti este deschisa spre ajutor.
       Da! Vreau pentru Lucian o banda de alergat, care sa ii ajute pentru musculatura picioarelor. Si daca ar fi costat 800 roni, poate era mai usor. Dar, banda costa 2000 de lei, pentru ca este aproape de performanta!
Multumesc si sper sa nu uitati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu